12.05.23

Бджільництво - комплексна галузь сільського господарства

А чи знали ви, що в товаристві ТАС АГРО ПІВНІЧ майже два роки функціонує пасіка? Нині нею займається досвідчений фахівець, бджоляр Юрій Мілько, який свого часу і започаткував дану справу. На сьогодні пасіка налічує понад 90 бджолосімей. Пан Юрій розводить та одночасно доглядає за комахами, спостерігає та оцінює стан кожної бджолиної сім’ї, створює нові.

І, звичайно, на цьому клопоти не завершуються, серед інших справ бджоляра – відкачування та переробка воскової сировини, ремонт вуликів, виготовлення рамок для нових сот.Також у встановлені терміни фахівець перевозить бджіл на медозбір і запилення, створює кормові запаси та готує пасіку до зими.

 

«Для мене це цікава та захоплююча справа, це частинка душі. Бджолярі, як всі аграрії, залежать від погоди і врожаю. А виведення бджоломаток відноситься до числа важливих процесів у розвитку бджолиного сімейства», - говорить Юрій.

До кожної справи в ТАС Агро відносяться з великою відповідальністю та любов’ю. Збережемо безцінний спадок природи задля здоров’я нації.