15.12.22

Компанія ТАС Агро долучається до соціально-економічного проєкту «Крила»

Проєкт «Крила» (Жінки залучені: шлях до зростання та економічної безпеки) незабаром стартуватиме в Богуславській громаді. Дана ініціатива впроваджується організацією Pact Ukraine в партнерстві з ВБО «Конвіктус Україна» завдяки підтримці Уряду Канади. Фінансовим партнером виступила і компанія ТАС Агро. Метою проєкту є допомога жінкам у сільських регіонах повірити у свої сили, стати економічно незалежними, розпочати власну справу або працевлаштуватись.

Нещодавно у Богуславській громаді відбулася презентація проєкту, де об’єдналося багато однодумців: представники влади і комунальних закладів громади, служба зайнятості, активісти громад, лідери громадської думки, ЗМІ. Очікуємо, що авторитет та небайдужість представників громади допоможуть у рекрутингу в проєкт цільової аудиторії – безробітніх жінок.

Проєкт реалізовуватиметься в три етапи: Майстерня можливостей (групові та індивідуальні заняття), тренінги з працевлаштування, тренінги з бізнесу. У фіналі компанія ТАС Агро профінансує 5 бізнес-ідей переможниць, сприятиме працевлаштуванню жінок та залученню їх до самозайнятості.

Жінки дуже зацікавилися даним проєктом і виявили неабиякий інтерес до подальших заходів. Очікування дійсно будуть виправдані, адже учасниці матимуть можливість розвинути свої лідерські якості,  бізнес-навички, вивчатимуть особливості менеджменту та стануть успішними.