09.02.23

Юні спортсмени з Гайворонщини отримали автобус від ТАС Агро

Компанія ТАС Агро спільно з «Благодійним фондом Сергія Тігіпка» надали автобус для потреб Комунального закладу «Гайворонська Дитячо-юнацька спортивна школа». Днями директор Благодійного фонду Роман Польовий та директор ТОВ «ТАС Агро Південь» Микола Бурла передали транспортний засіб представникам місцевої влади.

«Попри всі складнощі та випробування війни компанія ТАС Агро залишається надійним соціальним партнером для громад, міст та населених пунктів у регіонах своєї присутності. Намагаємось всіляко підтримувати тих хто цього потребує. Сьогодні ми передали автобус для потреб спортивної школи. Та на цьому не зупиняємось: освіта, медицина, культура, інфраструктура – багато зроблених добрих справ, ще більше планів та сподівань, які обов’язково будуть втілені цього року» – розповів Микола Бурла.

Голова Гайворонської ОТГ Роман Волуйко щиро радіє: «На території нашої громади функціонує досить успішна спортивна школа , вихованці якої є переможцями та призерами чемпіонатів Всеукраїнського рівня. Ми пишаємось досягненнями цих талановитих дітей та їх тренерів. Дуже радіємо тому, що спорт в нашій громаді на належному рівні, адже гарний фізичний розвиток підростаючого покоління – це запорука здорової нації. Щиро вдячні компанії ТАС Агро за такий чудовий подарунок. Це дуже велика допомога,особливо під час війни. Новий автобус передаємо на баланс спортивної школи, тепер він забезпечуватиме потреби юних чемпіонів».