27.10.22

Маленькі переможці конкурсу «Намалюй нашу перемогу» отримали свої подарунки

Протягом вересня та жовтня компанією ТАС Агро було проведено конкурс дитячих малюнків. Ідея такого цікавого заходу виникла після вручення першокласникам подарунків до дня першого дзвоника. Ще тоді неймовірно хвилююче свято ТАС Агро розділили з найменшими школярами. Але наскільки перейнялися емоціями дітей, що вирішили їх примножити.

«Намалюй нашу перемогу» – відразу згенерували тему та ідею, оперативно взялися її втілювати. Перший етап конкурсу передбачав збір творчих робіт. Маленькі першокласники малювали нашу перемогу з квітучою Україною, колосистими полями, мирним сонячним небом. Зобразили дітлахи і наших аграріїв з технікою, які за будь-яких умов вправно працюють на родючій українській землі.

Для участі до нас надійшло понад 40 творчих робіт, які потому було опубліковано на сторінках чотирьох кластерів компанії у соціальній мережі Фейсбук на другому етапі конкурсу. Швиденько розлетілися дописи з роботами усіма місцевими групами та пабліками. Читачі активно ставили вподобайки своїм фаворитам, залишали коментарі підтримки. І от настав той хвилюючий час – день підбиття підсумків та оголошення переможців. Затамувавши подих ми опублікували їх роботи.

ТАС АГРО ПІВНІЧ
І місце – Шумило Андрій, смт Парафіївка
ІІ місце – Шевченко Іоанна с. Харкове
ІІІ місце – Головко Аріна с. Харкове

ТАС АГРО ЦЕНТР
І місце – Грабовська Софія, с. Мисайлівка
ІІ місце – Качанова Ліза, с. Медвин
ІІІ місце – Шевченко Ярослава, с. Медвин

ТАС АГРО ЗАХІД
І місце – Матвійчук Дмитро, с. Михайлівка
ІІ місце – Купряшов Богдан, с. Нова Гребля
ІІІ місце – Осадчук Діана, с. Зозів

ТАС АГРО ПІВДЕНЬ
І місце – Ісадченко Назар, с. Глибочок
ІІ місце – Слесаренко Ульяна с. Яланець
ІІІ місце – Оцевич Назар, с Глибочок

Дітлахи стали власниками неймовірно крутих та корисних подарунків: І місце – самокат ІІ місце – смарт-годинник ІІІ місце – 3D ручка
Неймовірно вами пишаємося наші юні, але вже такі талановиті дітлахи. Щиро вдячні кожному за участь. Бажаємо усім подальших успіхів та перемог.
Щасливі очі малечі свідчать – ми на правильному шляху. Працюємо далі.