05.04.23

Нещодавно відбувся випускний "Майстерні можливостей" проєкту "Крила"

31 березня відбувся випускний “Майстерні можливостей” у Богуславській громаді Київської області .
Стратегія компанії ТАС АГРО ґрунтується на небайдужому ставленні до проблем громад, поетапному і цілеспрямованому впровадженні власних ініціатив у доброчинній діяльності. Така наполегливість і послідовність має на меті не швидкий результат, а комплексну, докорінну зміну життя українців за різними сферами.
Саме з цією метою ТАС АГРО стала партнером у проєкті «Крила». Проєкт стартував цього року у січні і вже 31 березня відбувся випускний "Майстерні можливостей" у Богуславській громаді Київської області.
Місцеві координаторки проєкту у громаді Ольга Лінська та Людмила Любченко завершили мотиваційну програму зі своїми першими випускницями.
Жінки отримали сертифікати та солодкі презенти від організаторів проєкту. Невдовзі учасниці проходитимуть тренінги із працевлаштування та бізнесу. Бажаємо жінкам наснаги та впевненості у власних силах аби втілити свою мрію у життя.
Навчання проходять у рамках проєкту Крила, що впроваджується організацією Pact Ukraine: building the world of equal opportunities та ВБО «Конвіктус Україна» у партнерстві з ТАС АГРО за підтримки Embassy of Canada to Ukraine