19.06.23

Проєкт «Крила» успішно реалізовано у Богуславській громаді

Нещодавно відбулася фінальна зустріч у рамках проєкту «Крила» (Жінки залучені: шлях до зростання та економічної безпеки), який проходив завдяки співфінансуванню компанії ТАС Агро, Благодійного фонду Сергія Тігіпка у партнерстві з ВБО «Конвіктус Україна», організацією Пакт за підтримки Уряду Канади.

Сила трикутника «громадянське суспільство-влада-бізнес» спрацювала, адже саме таке поєднання зусиль змогло забезпечити успіх проєкту. Свого часу учасницями стали двадцять вмотивованих жінок Богуславської громади Київської області, шість з яких здобули перемогу та фінансування на підтримку своїх бізнес-ідей.

Цінність проекту Крила неможливо переоцінити. За час його тривалості, зосередилися на розвитку учасниць, наданні  навичок та знань, які допомогли їм знайти своє місце в суспільстві та досягти успіху у власній справі. Основним якісним  результатом проекту стали ті зміни, які відбулися із самими учасницями – це підвищення самооцінки, впевненості у власних силах, покращення стосунків у родинах, із друзями, вихід із зони комфорту та нарощення власного  потенціалу для його реалізації у громаді.

Шість жінок учасниць проєкту отримали фінансування від ТАС Агро і вже посилено розвивають свою власну справу

Тож ще раз привітаємо переможниць:

Бражник Юлія, с. Дибинці- «Лавандове поле»;

Демченко Оксана, с. Бородані- «Миловаріння OKSI»;

Коваленко Наталія, м. Богуслав – «Дитячий центр гармонійного розвитку»;

Нестерова Ніна, с. Дмитренки – «Малиновий рай у Дмитренках»;

Підлужна Віра, с. Мисайлівка – “Приватне домогосподарство «Твій кролик»»;

Робак Катерина, с. Хохітва – «Майстерня соломоплетіння «У КАТРУСІ»»

Нехай крила, які отримали жінки завдяки проєкту та ТАС Агро, допоможуть їм піднятися вище, долати неймовірні відстані та здійснити неможливе.