03.03.22

ТАС АГРО вдвічі збільшує зарплату працівників виробничих підрозділів

Керівництво компанії «ТАС Агро» прийняло рішення з 1 березня 2022 року співробітникам, які безпосередньо залучені у виробничий процес, виплачувати подвійну заробітну плату.

«У цей складний час ми високо цінуємо мужність і професіоналізм наших працівників. Враховуючи виклики та небезпеки, з якими стикаються наші люди, ми прийняли рішення збільшити вдвічі оплату праці у виробничих підрозділах. Я щиро дякую всім працівникам «ТАС Агро» за невтомну працю та за любов до нашої рідної землі», — підсумував Нил Немировченко, в.о. генерального директора компанії.

За словами Нила Немировченка, виробничі процеси на кластерах організовані на найвищому рівні. Працівники агрохолдингу повністю забезпечені всім необхідним — від доставки на робочі місця до харчування в полях.

Незважаючи на війну в Україні, компанія продовжує підтримувати продовольчу безпеку нашої держави.

«Усвідомлюючи свою відповідальність перед українським народом, ми організовуємо і виконуємо весняно-польові роботи», — зазначили в компанії.

На полях Західного і Центрального кластерів агрохолдингу розпочато внесення добрив. Команда «ТАС Агро» робить усе можливе для стабільної і безперебійної роботи структурних підрозділів. Це дозволить нам якнайшвидше почати відбудовувати Україну після нашої перемоги над ворогом.