29.03.23

Учасниці проєкту «Крила» з Богуславської громади взяли участь у регіональному заході

Насичена зустріч, що відбулася 25 березня об’єднала 70 жінок-підприємниць, які є випускницями проєкту Крила в Київській області. Учасниці привезли свої товари, рекламували послуги, мережувались, купували та продавали, раділи успіхам одна одної!

На заході говорили про економічну безпеку жінок в час кризи, про можливості в IT-сфері, жіноче лідерство. Лунали мотиваційні промови для жінок-підприємиць, історії успіху та становлення від спікерів. Завершили зустріч надзвичайним практичним майстер-класом «Мій особистий бренд. Просування продукту за рахунок вашого імені».

Привітати учасниць проєкту та розповісти про можливості агробізнесу мав нагоду Роман Польовий, директор ВБФ Фонд Сергія Тігіпка, начальник PR-відділу ТОВ «ТАС Агро».

Також до учасниць звернулися менеджерка проєкту «Крила» ВБО «Конвіктус Україна» Юлія Царевська та грантова менеджерка Pact Ukraine: building the world of equal opportunities Катерина Михайленко. Фахівчині запевнили, що пишаються випускницями, бачать у кожній результати проєкту та щиро радіють, що в такі важкі часи жінки розвиваються і розвивають!

 

Не випадково наприкінці січня компанія ТАС Агро стала партнером проєкту Крила. Ми дуже прагнемо, аби жінки повірили в свої сили, мали достатньо знань і навичок для трудової діяльності, перебували в середовищі, яке б сприяло зміцненню їхнього потенціалу. Тож віримо в кожну учасницю і бажаємо подальших успіхів.