19.04.23

Великодні пасочки для усіх пайовиків компанії ТАС Агро

Напередодні світлого свята Христового Воскресіння представники з усіх підприємств агрохолдингу завітали у домівки своїх пайовиків з Великодніми вітаннями. Вже стало гарною традицією для компанії ТАС Агро пригощати духмяними святковими пасками людей, з якими триває плідна співпраця.

 

«Це вже стало доброю традицією в компанії, адже в цей день важливо не тільки відзначати світле християнське свято, але й проявляти увагу та подяку нашим пайовикам», - наголосив керманич центрального кластеру «ТАС Агро» Дмитро Свояк.

Слова вдячності висловлюють пайовики компанії.

Галина Яремчук (смт.Завалля):

«Уже кілька років поспіль здаю паї в оренду ТАС Агро. Дуже приємно, що в цьому році традицію привітання на Великдень не порушували. Для нас це вагома економія сімейного бюджету. Адже ціни суттєво зросли, щоб спекти смачну здобу до свята, потрібно добряче затратитись. Щиро дякуємо вам за вашу турботу. Хай Господь допомагає у повсякденній діяльності, гарних врожаїв та сприятливих погодних умов».

Любов Бойко (с.Тридуби):

«Ми вже звикли до того, що все що презентує своїм орендодавцям ТАС Агро вирізняється якістю. Завжди якісна продукція  на пай – олія, цукор, борошно. Цьогорічні пасочки також, були дуже смачні та свіжі. Дякуємо аграріям , що подарували нам смачний Великдень».

«Щиро радіємо, що змогли принести трохи світла в домівки людей. Віримо, що складні часи неодмінно минуть і в кожній українській родині пануватиме затишок, мир та спокій. А ми продовжимо працюватимемо на нашій щедрій українській ниві, і будемо робити все від нас залежне, аби Україна була з хлібом, – підсумував директор Південного кластеру ТАС Агро Микола Бурла».

 

Теплотою сердець та щирою посмішкою дякували пайовики з різних куточків областей, де здійснює свою діяльність ТАС Агро. Тішимося і ми – адже у такий складний час можемо принести до домівок часточку радості та духу Великодня. Хай ваші серця наповнюються радістю, а святкові дзвони, духмяна паска, писанки принесуть у вашу оселю мир, злагоду та світлу надію на щасливе майбутнє!